Fizzy

Apple Cocktail

Syrliga gröna äpplen som parats med söt mogen mango är något som får det att vattnas i munnen på de flesta. Fizzys noggrannhet och känsla för balanserade men dynamiska smaker garanterat att detta kommer bli en klassiker.

Smak: Grönt Äpple, Mango.

Cocktail

Persika, mango och litchifrukt i en söt cocktail avrundas med en kylig ton för maximal fräschhet, för frukt älskare!

Grapple Blast

Denna e-juice är för er som har en förkärlek för krossade solmogna druvor som man blandat ut med äpple. Frasch frisk och gudomlig rund sötma allt i samma flaska.

Smak: Druva, Äpple.

Hawaiian Delight

Persika och Mango är egentligen två perfekta frukter att kombinera de har en liknande typ av sötma och saftighet med helt olika karaktär när det kommer till smaken, detta har man tagit fasta på i denna Hawaiian Delight, som tur är att du behöver inte åka till Hawaii utan vi kan skicka en flaska till dig.

Smak: Persika, Mango.

Lemonade

Sötsyrlig lemonad med en härlig kick av kylande effekt och fräsch citronsmak.

Lychee Lemonade

Tänk dig en Citron Lemonad efter ett hårt träningspass finns få saker som är så läskande och uppfriskande lägg till sötman från en rund vit Lichi frukt så har du hittat något som verkligen är i sin egen klass.

Smak: Litchi, Lemonad

Mango Blackcurrant

Mango Blackcurrant är en autentisk mix av svarta vinbär och mango, med mest fokus på vinbär! Syrligheten från de svarta vinbären och den härligt rika sötman från mangon gör denna mix riktigt bra.

Original Milk Tea

En lite udda e-juice men resultatet är helt out standing ett måste för dig som gillar te och mjölk, dessa asiatiska te toner bjuder på något unikt.

Pineapple Bubblegum

Godistuggummi där ananas är den tydligaste karaktären som träder fram, får en att tänka på lite strand och tropik medans vi blåser ut ångan, well done Fizzy.

Smak: Bubbelgum, Ananas

Punch

Fizzy Punch är en orkester av smaskig tropisk ananas blandat med härliga jordgubbar med en liten kylande mint-kick.

Rainbow

Fizzy levererar något annorlunda från det de brukar, Vaniljglass med fruktcoctail som man fick i skolan är det närmaste jag kan beskriva och resultatet får MVG!

Sour Candy

Guanabana även känd som Soursop är vanligast i Latinamerika eller Filippinerna denna gång har man kombinerat frukten med det "sura namnet" med en godiskaraktär och resultatet är spännande... ja döm själva det är iallafall något eget som inte många tänkt på innan.

Smak: Guanabana, Godis.

Strawberry Custard

Jordgubbar som sätter tonen tillsammans med en vaniljkräms bas, krämigt sött och gott utan alla kalorier!

Tropical Delight

Mango och Guava är temat i denna spännande smak upplevelse. Åter igen gör Fizzy det på sitt sätt och får till det att bli något unikt som man längtar till att smaka snart igen.

Smak: Guava, Mango

Wildberries

En söt mix av vilda bär som får munnen att vattnas. Mycket cooling!

Yellow Pear

Gula solmogna päron sådär söta och saftiga med en cooling finish för absolut fräschör. Take a bite or why not two?