N-one information

Sluta röka med e-cigg från N-One 

Försöker du sluta röka eller är på jakt efter att prova ett nytt alternativ till cigaretter?  Då är N-Ones e-cigg det perfekta stället att börja. Dessa färgstarka vejpar gör det både lättare och roligare att bryta vanan. Att börja med e-cigaretter behöver varken vara komplicerat eller dyrt. Välj och prova dig fram mellan 12 härliga smaker, vi lovar att du kommer hitta en som passar just dig.

Fördelar med N-ones e-cigg

N-One’s engångspodar är både lätta och roliga att använda, vilket också gör dem till den perfekta e-cigaretten för dig som är nybörjare eller vill sluta röka. Poddarna kommer färdigladdade med e-juice och är redo att användas direkt ur förpackningen. Med N-Ones engångs e-cigaretter behöver du varken oroa dig över att byta ut tekniska komponenter eller fylla på med kladdiga e-juicer. De är tillförlitliga, lätta att ta med och roliga att använda.

Hur fungerar N-Ones engångspodar?

N-ones e-cigaretter är extremt användarvänliga och aktiveras automatiskt genom en nätt inhalering via munstycket på ovansidan. Vid inhalering så avger podden sedan ett mjukt och smakrikt moln av nikotininducerad ånga. Efter användning kan du tryggt lägga ner podden i fickan eller väskan utan att oroa dig för varma brännare eller läckande behållare. Då poddarna inte är större än en cigarettändare så är dem både smidiga och diskreta och passar perfekt till vardagsbruk eller för att stilla röksuget på jobbet. För vana feströkare så är N-Ones engångs e-cigg det perfekta alternativ till vanliga cigaretter.

Vad innehåller N-Ones e-cigaretter?

Varje e-cigg kommer färdigladdade med +350 puffar e-juice, motsvarande ca 40 vanliga cigaretter. Ofta räcker det med ett par puffar för att dämpa ditt röksug. Poddarna innehåller vad som kallas Nikotinsalt, en typ av nikotin som kan tas upp av kroppen redan vid låga temperaturer. Då nikotinsalt inte kräver några höga förbränningstemperaturer gör det sig perfekt i N-Ones små men kraftfulla poddar. Andra fördelar med just nikotinsalt är att det även bidrar till en mjukare upplevelse och är mindre benägen att reta halsen än vanligt nikotin. N-Ones e-cigg innehåller 20 mg/ml nikotinsalt och finns tillgängliga i 12 goda och spännande smaker.

N-One Smaker  

N-Ones e-cigg kommer i tolv härliga och varierande smaker. Välj mellan smaker av blandade bär, söta frukter, traditionell tobak, uppfriskande mentol, sval pepparmint, fruktiga skittles och mycket mer.

Berry Blast

En fantastiskt cocktail med en blandning av blåbär, jordgubbar och björnbär. 

Black Ice

Med frisk smak av svarta vinbär och isiga undertoner av mentol ger Black Ice en sval och tillfredsställande utandning.

Blue Raspberry

Blue Raspberry smakar surt hallon vid inandning, följt av en både uppfriskande och söt smak vid utandning. 


Creamy Tobacco

Creamy Tobacco mixar en mustig smak av traditionell tobak med en krämig smak av söt karamell.


Grape Ice

För en uppfriskande upplevelse kombinerar Grape Ice smaken av söta och nymogna vindruvor med en svalkande och kylig känsla vid utandning.


Hizen Blue

Den lätta sötman av blandade frukter kombinerad med sockervadds arom gör Hizen Blue till en ovanlig och spännande upplevelse.


Ice Mango

Söt mango med svalkande undertoner av is gör smaken Ice Mango till en exotisk, fruktig och fräsch upplevelse.


Ice Mint

Med sin mjukt svalkande inandning och en kyligt svalkande känsla vid utandning är Ice Mint en tillfredsställande upplevelse för alla cool mint älskare.


Menthol

Med sin klassiska smak av mentol är smaken Menthol det perfekta alternativet för att ersätta mentolcigaretter. Menthol ger dig en både sval, fräsch och uppfriskande känsla. 


Rainbow Fizz

Rainbow Fizz med sin sötsyrliga smaka av de fruktiga godisarna skittles är det perfekta alternativet för godisälskaren.


Tobacco

En djärv och stark smak för att tillfredsställa den obestridliga smaken av tobak av högsta kvalitet.


Watermelon Ice

Watermelon Ice har den saftiga smaken av vattenmeloner på sommartid, blandade med ett trevligt och isigt avslut på utandningen.