Vad gör nikotinsaltet i e-cigaretter?


Vad är nikotinsalt, och hur påverkar det mig?

Så påverkas du av nikotinsaltet


Att sluta röka är inte lätt och många gör kanske tappra försök men misslyckas. Dock ska man inte se det som ett misslyckande, för varje gång kommer man ett steg närmare. Det är väldigt få som lyckas fimpa för gott utan hjälpmedel. När man röker föds också ett nikotinberoende. Nikotin är ett stimulerande och starkt beroendeframkallande ämne som dessutom verkar uppiggande. Nikotin kommer från tobaksväxten och det är det huvudsakliga ämnet som framkallar beroende av cigaretter, snus och andra tobaksprodukter. I e-cigaretter används nikotinsalt, som är en tillsats som är framtagen för att de som röker e-cigaretterna ska få i sig nikotinet i systemet snabbare och därmed dämpa röksuget fort. Nikotinsaltet är ett alternativ till det vanliga nikotinet. Det är också mer koncentrerat vilket gör att du kan ta färre bloss med en e-cigarett gentemot en vanlig cigarett, men ändå få i dig samma mängd nikotin. Om du använder en e-cigg med 20 mg nikotinsalt istället för en cigarett med 6 mg traditionellt nikotin behöver du bara ta ett enda bloss med en e-cigarett för att få i dig lika mycket nikotin som du tagit 3 bloss med en cigarett som innehåller vanligt nikotin. 

Nikotinsalt dämpar röksuget snabbt

Med e-cigaretter kan du slippa jobbiga abstinensbesvär tack vare att de innehåller nikotinsalt som snabbt dämpar röksuget. En vanlig cigarett innehåller dessutom många skadliga ämnen som inte finns i e-cigaretterna och därför blir de genast ett bättre alternativ. Vi på Ångfabriken har hjälpt många inbitna rökare att komma ifrån de traditionella cigaretterna. Med hjälp av elektroniska cigaretter kan man successivt minska beroendet så att det slutligen blir obefintligt. Att sluta tvärt utan hjälpmedel brukar vara väldigt tufft och gör att många går tillbaka till traditionella cigaretterna, därför kan det vara en god idé att införskaffa e-cigaretter för att rusta sig och göra det bästa av situationen. Vi på Ångfabriken har en mängd olika engångs e-cigaretter, med olika smaker. Därför är det också lätt att hitta en favorit. Våra e-cigaretter är väldigt populära och vi kan stoltsera med att blivit agent i Sverige för Aroma King, som är vi anser har de allra bästa e-cigaretterna rent smakmässigt. Våra e-cigaretter säljs bara till personer över 18 år, vilket gör att ungdomarna inte kan handla våra produkter. Det finns många anledningar till att handla sina e-cigaretter hos oss. Vi har hjälpt hundratals nöjda kunder att sluta med traditionella cigaretterna och helt enkelt kunnat börja leva ett enklare liv.

FAQ DATA

Var hittar man ett stort utbud av e-cigaretter med nikotinsalt?

Hos Ångfabriken säljs engångs e-cigaretter med nikotinsalt. De är bland annat agent i Sverige för det smakrika Aroma King.

Vilka hjälpmedel finns när man ska sluta röka?

När man ska sluta röka kan man ta e-cigaretter till hjälp. Ångfabriken har ett stort utbud av e-cig, med många olika smaker.

Varför hjälper nikotinsalt när man ska sluta röka?

Tack vare nikotinsaltet går nikotinet snabbt ut i kroppen och dämpar röksuget. Hos Ångfabriken finns ett stort utbud av e-cigaretter som innehåller nikotinsalt.