Var kan jag hitta elektroniska cigaretter med smak?

Elektronisk cigarett med smak – vilken är din favorit?

Hitta din favoritsmak bland e-cigaretterna 

Vi på Ångfabriken har ett stort sortiment av elektroniska cigaretter i olika smaker. Vi vågar nog påstå att här finns något för i stort sett alla, oavsett vilken favoritsmak man har. Här finns alltifrån engångsvape och essenser till maskiner och tillbehör. Bland våra e-juicer shortfill finns smaktyper som frukt och bär, godis, tobak, dessert, kaffe och te och en hel del andra smaker. Bland e-juicerna hittar du bland annat  jordgubb, grönt äpple, hallon till irish cream och äppelpaj. Alla har vi olika smak och därför har vi också valt att ha ett brett sortiment.
Många olika smaker på e-cigaretter

I våra e-juicer med nikotin finns smaker som double apple, ice grape, lemon, mango, strawberry, watermelon, mint och coffee. Våra essenser finns i många olika frukt- och bärsmaker men också i tobakssmak och mint. Här hittar du smaker som blåbär, björnbär, litchi, jordgubb, vattenmelon, passionsfrukt och många fler därtill. Hos oss är det dessutom enkelt att få en överblick över vårt sortiment och hitta det man söker. Vi säljer också bara till personer över 18 år, vilket gör att inga mindreåriga kan handla av oss. Att använda sig av e-cigaretter när man ska sluta med traditionella cigaretter är ett bra sätt att lyckas med sitt rökstopp. Vi har hjälpt hundratals nöjda kunder som med hjälp av e-cigg har lyckats trappa ner sitt nikotinberoende för att slutligen bli helt rökfri. 


Många fördelar med e-cigaretter

Förutom att man trappar ner på sin rökning och minska nikotinberoendet så finns det också många andra fördelar med e-cigaretter i jämförelse med traditionella cigaretter. Dels innehåller inte e-cigaretterna alls lika mycket gifter. Det kommer dessutom bara ånga ur dem, vilket gör att man slipper lukta rök. E-cigaretterna innehåller dessutom nikotinsalt som gör att nikotinet kommer snabbt ut i kroppen och dämpar röksuget. Att sluta röka med hjälp av e-cigg ger dig bra förutsättningar för att lyckas. När det dessutom finns så många olika smaker, är det enkelt att hitta en favorit och bryta av vanan med de traditionella cigaretterna. Eftersom e-cigaretterna har så goda smaker känns det snabbt mer tilltalande att röka dem än att ta en traditionell cigarett. Om du ska börja röka e-cigaretter inför ett rökstopp, testa dig fram och se vilken smak du tycker bäst om, kanske är det passionsfrukt, litchi eller citron? Kanske hittar du till och med flera olika som faller dig i smaken som du kan alternera mellan. 


Frågor och svar

Var kan jag hitta e-cigg med smak?

Hos Ångfabriken finns ett brett utbud av e-cigg med olika smaker, här finns alltifrån frukt- och bär- till mintsmak.

Var hittar jag essenser till e-cigg?

Hos Ångfabriken finns essenser med massor av goda smaker från bland annat frukter och bär.

Vilken webbshop säljer e-cigg med smak?

Hos Ångfabriken finns massor av olika smaker på e-cigaretter.