Engångsvape

Vad är en engångsvape? En engångsvejp är en e-cigarett som är förfylld med smak. De finns både med och utan nikotin. När vätskan eller batteriet tar slut, kastar man den. Den går inte att återanvändas, därav namnet.

Hur fungerar en engångsvape? Engångsvejpen är mycket enkel att använda. Inga knappar eller inställningar. Det är bara att dra in, precis som med en vanlig cigarett.

Vad är det för skillnad på olika engångsvape? Alla engångsvejps är uppbyggda på samma sätt. Den stora skillnaden är smakerna. T ex har Aroma King lagt ner mycket energi på att få fram mycket smakrika varianter som passar extra bra till engångsvejp. Några ledande märken har nu kommit med en uppgraderad variant med s k ”mesh-coils”. De ger generellt en bättre smakupplevelse. T ex Aroma King, FRUNK, och SKE Crystal.

-   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -   -


Engångsvape - Vägen mot ett rökritt liv

Att sluta röka är inte lätt men när man väl bestämt sig kan engångsvape vara ett bra steg på vägen. Många gör försök på försök utan att lyckas och mentalt kan det vara oerhört frustrerande. Därför kan det vara bra att använda hjälpmedel för att successivt komma ur beroendet. E-cigaretter kan vara ett bra sätt att minska röksuget. Med hjälp av engångsvape kan man successivt trappa ner nikotinberoende för att slutligen hamna på noll. Vi på Ångfabriken har ett stort sortiment av e-cigaretter, i olika utföranden och smaker. De har hjälpt hundratals, inbitna rökare att faktiskt trappa ner och slutligen bli av med beroendet. Det gynnar både hälsan och gör att de tidigare rökarna kan leva ett enklare liv, utan beroende. Som rökare vill man kanske sluta helt, men faktum är att studier har visat att endast 4 procent klarar av att sluta utan hjälpmedel.

Minska besvären

Med e-cigaretter slipper man också andas in ämnen som tjära och slipper lukta rök, vilket brukar kännas som en lättnad. Hos oss har vi 18-års gräns på alla e-cigaretter, vilket gör att ungdomar inte kan handla och få tillgång till nikotinet.

Trappa ner med hjälp av engångsvape

E-cigaretter blir allt vanligare och har blivit ett bra alternativ vid rökavvänjning. Att koncentrera sig i vardagen samtidigt som man ska sluta med traditionella cigaretter brukar vara svårt. Med en vejp får man ändå i sig nikotinet, men i mycket mindre mängd, vilket gör att många faktiskt lyckas med sitt rökstopp. Att röka e-cigaretter är därför ett bra sätt för många att trappa ner och sluta röka. Det är också anledningen till att elcigaretter blivit så pass stora på marknaden i Sverige. Anledningarna att sluta röka är många. Det förbättrar både för ekonomin och hälsan och med rätt förutsättningar kan man faktiskt lyckas!