I lager.

Panther Bar PRO 2-pack smak-pod

149 kr


Förbättra din vapingupplevelse med de mångsidiga och miljövänliga Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar. Designade för att användas med det eleganta och bekväma Dripped Panther Bar Pro-systemet, dessa smakrika poddar integreras sömlöst i din vardag utan krångel. Välj mellan 30 unika smakprofiler som passar alla smakpreferenser. Med dessa förfyllda poddar kan du glömma att behöva kasta hela vape-pennan när den är tom – byt bara podden!

Varje 2-pack erbjuder upp till 1600 puffar (beroende på användning), vilket ger cirka 800 puffar per pod, motsvarande cirka 60 cigaretter för traditionella rökare. Dripped Panther Bar Pro Mesh Poddar har en kompakt och enkel design som gör dem till en självklar del av din vardag. Lättanvända och tillgängliga i en mängd olika smaker, säkerställer de att det finns något för alla.

Dripped Panther Bar Pro-systemet innehåller e-juice med saltnikotin, kombinerat med en kompakt och effektiv design för en fulländad vapingupplevelse . Njut av en diskret vape som levererar kraftfulla smaker och tillfredsställelse. 

  • Nikotin Salt: 20mg
  • 50VG/50PG