Hur många puffar ger en engångsvape/e-cigarett?

Vägen mot ett rökfritt liv

Att sluta röka är inte lätt men när man väl bestämt sig kan engångsvape vara ett bra steg på vägen. Många gör försök på försök utan att lyckas och mentalt kan det vara oerhört frustrerande. Därför kan det vara bra att använda hjälpmedel för att successivt komma ur beroendet. E-cigaretter kan vara ett bra sätt att minska röksuget. Med hjälp av e-cigaretter kan man successivt trappa ner nikotinberoende för att slutligen hamna på noll. Vi på Ångfabriken har ett stort sortiment av e-cigaretter, i olika utföranden och smaker. De har hjälpt hundratals, inbitna rökare att faktiskt trappa ner och slutligen bli av med beroendet. Det gynnar både hälsan och gör att de tidigare rökarna kan leva ett enklare liv, utan beroende. Som rökare vill man kanske sluta helt, men faktum är att studier har visat att endast 4 procent klarar av att sluta utan hjälpmedel.


Minska besvären

Med e-cigaretter slipper man också andas in ämnen som tjära och slipper lukta rök, vilket brukar kännas som en lättnad. Hos oss har vi 18-års gräns på alla e-cigaretter, vilket gör att ungdomar inte kan handla och få tillgång till nikotinet. 


Engångsvejp som räcker länge

Hos oss på Ångfabriken finns elektroniska cigaretter av olika slag och med olika smaker. Bland annat är vi agenter för Aroma King, som är kända för sina goda smaker på e-cigaretterna. En engångsvejp innehåller flera hundra puffar, vissa uppemot 800, vilket gör att den räcker i flera dagar. Att använda en elektronisk cigarett är inte bara hälsosammare och ett steg mot ett rökfritt liv, det är också mer ekonomiskt. Att röka en vejp känns dessutom mer friskt, då smaker av frukt, bär och mint ger dem en fräsch smak. 


Trappa ner med hjälp av engångsvape

E-cigaretter blir allt vanligare och har blivit ett bra alternativ vid rökavvänjning. Att koncentrera sig i vardagen samtidigt som man ska sluta med traditionella cigaretter brukar vara svårt. Med en vejp får man ändå i sig nikotinet, men i mycket mindre mängd, vilket gör att många faktiskt lyckas med sitt rökstopp. Att röka e-cigaretter är därför ett bra sätt för många att trappa ner och sluta röka. Det är också anledningen till att elcigaretter blivit så pass stora på marknaden i Sverige. Anledningarna att sluta röka är många. Det förbättrar både för ekonomin och hälsan och med rätt förutsättningar kan man faktiskt lyckas!


Frågor och svar

Hur klarar man ett rökstopp?

Genom att använda sig av e-cigaretter kan man klara av räkavvänjningen bättre

Vart kan man köpa e-cigaretter?

Hos Ångfabriken finns ett stort urval av e-cigaretter

Vart säljs Aroma King?

Hos Ångfabriken hittar du ett stort urval av e-cigaretter från Aroma King