I lager.

Panther bar engångsvape 20mg

89 kr


Panther Bar engångsvape | Ett smakrikt sortiment!

Panther Bar introducerar en innovativ engångs vape på den svenska e-cigarettmarknaden, skapad av det renommerade och flerfaldigt prisbelönta brittiska företaget Dr Vapes, som har en lång och framgångsrik historia inom vapeindustrin. Varje engångs vape från Panther Bar är utrustad med en 2ML tank, vilket ger en användarupplevelse jämförbar med cirka 40 traditionella cigaretter.

Dessa engångs vapes utmärker sig med sin banbrytande teknologi, framför allt genom deras innovativa Hyper mesh-coils som levererar en intensiv smakupplevelse och ångproduktion som kan mäta sig med större pods. Kvaliteten på dessa coils säkerställer att smaken bibehålls genom hela produktens livslängd, utan den smakförlust som kan förekomma hos andra märken. Användarvänligheten med dessa engångsprodukter innebär att du slipper bekymra dig över att ladda eller byta coils – din vape är redo att användas direkt från förpackningen. Panther Bars är dessutom designade för att vara diskreta och praktiska att bära med sig.

Det är dock viktigt att vara medveten om att dessa engångs vapes innehåller nikotin, ett ämne som kan skapa starkt beroende, varför vi avråder nybörjare från att använda dessa produkter.

Detaljer om innehållet i Panther Bar engångsvapes

Varje Panther Bar levereras färdigladdad med e-juice och ett batteri som räcker för upp till 800 bloss, vilket motsvarar cirka 40 traditionella cigaretter. E-juicen i dessa vapes har en balanserad VG/PG-ratio på 50-50. Den använda typen av nikotinsalt absorberas effektivt av kroppen även vid låga temperaturer, vilket eliminerar behovet av höga förbränningstemperaturer. Med 20mg/ml nikotinsalt och ett urval av 29 olika smaker, erbjuder Panther Bar en rik och varierad smakupplevelse.

Specifikationer för Panther Bar Engångs Vapes

• 20mg nikotinsalt – 50/50 VG/PG (2ML vätska)• Ett brett utbud av 30 smakalternativ• Designade för långvarig användning

2ml

50PG 50VG

20mg nikotinsalt / ml

800 bloss